Leave Your Message
Le aʻafiaga ma mea faʻapitoa o oloa graphite

Tala Fou

Le aʻafiaga ma mea faʻapitoa o oloa graphite

2024-08-22 15:17:59

Ona o le tele o mea mataʻina, o le graphite e maua ai le tele o faʻaoga i le metallurgical, mechanical, electrical, chemical, textile, ma isi vaega o alamanuia. E fai ma mea e fa'asa'o ma fa'atumauina ai uiga fa'a-kemikolo muamua o le kalafi pa'epa'e a'o fa'aalia le malosi o le lubricating. O le paʻu graphite o loʻo faʻaalia i le maualuga o le malosi o le acid resistance, corrosion resistance, maualuga le faapalepale o le vevela e oʻo atu i le 3000 ℃ ma le maualalo o le vevela e oʻo i le -204 ℃. E le gata i lea, o loʻo faʻaalia se malosi faʻamalosi e sili atu i le 800kg / Cm2 ma faʻaalia le faʻamaʻi faʻamaʻi ma naʻo le 1% paʻu mamafa pe a faʻaalia i le ea i le 450 ℃. E le gata i lea, o loʻo faʻaalia ai le toe faʻaleleia o le 15-50% (density 1.1-1.5). O le mea lea, o oloa graphite e faʻaaogaina tele i metallurgy, vailaʻau vailaʻau, alamanuia petrochemical, maualuga malosi physics, aerospace, mea tau eletise ma isi matata eseese.


O oloa graphite lava ia e tele ona lelei:


1, oloa graphite maua adsorption lelei.

O le fausaga gaogao o le carbon e maua ai le adsorption lelei o le carbon, o lea e masani ona faʻaaogaina le carbon e fai ma mea faʻapipiʻi mo le mitiia o le vai, manogi, mea oona ma isi. Na matou faia ni faʻataʻitaʻiga, i ni nai aso talu ai na faʻaogaina ai le fata tao o le graphite e foliga mama tele, ae tuʻu i luga o le faʻavevela o le ogaumu, o le a e vaʻai i le faʻafefeteina o le gaʻo ma mea leaga o le a faʻagesegese i fafo, ae aua le popole, ma se pepa meaai mama e solo mama e mafai ona faaaoga.


2, oloa graphite maua conductivity vevela lelei, faaliliu vave vevela, vevela toniga, suauu faasaoina.

O fasi pepa tao ma apa e faia i le graphite e vave faʻavevelaina, ma o meaʻai faʻafefe e faʻavevela tutusa, kuka mai totonu i fafo, ma le taimi faʻamafanafana e puupuu, e le gata o le tofo e mama, ae o meaʻai muamua foi o meaʻai e mafai ona lokaina. . Ua uma ona matou faia ni faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaaogaina le graphite grill pan mo le taoina, o le kuka faʻapipiʻi na tuʻu le afi i le amataga, ma e mafai ona faʻamafanafanaina i na o le 20-30 sekone, ma pe a amata le meaʻai, e mafai ona taʻalo i luga o se. tamai afi, e mafai ona faasaoina le malosi.

bj6v


3, oloa graphite o loʻo i ai le mautu o vailaʻau ma le faʻaleagaina.

O le graphite e lelei le mautu o vailaʻau i le vevela o le potu ma e le osofaʻia e soʻo se malosi malosi, faʻavae malosi ma soʻo faʻalagona. O le mea lea, e tusa lava pe o le faʻaaogaina umi o oloa graphite e matua itiiti lava le leiloa, pe afai e soloia mama e pei o le fou.


4 oloa graphite o loʻo i ai se malosi faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻaititia.

O oloa, aemaise le faʻamafanafanaina o le graphite e mafai ona maua ai le okesene le lelei, faʻamalosia mea o loʻo siomia ai, tausia le soifua maloloina o le tagata, puipuia lelei le matua, faʻatumu le paʻu i le luster ma le elasticity.


5, oloa graphite le soifua maloloina o le siosiomaga, leai se faʻaleagaina o le leitio, maualuga le vevela.

O le carbon e mafai ona avea ma graphite pe a ma le luasefulu aso ma po o le graphitization i se siosiomaga maualuga vevela o le 2000-3300 tikeri, o lea o mea oona ma leaga i le graphite ua leva ona faʻasaʻoloto ma tumau i totonu ole 2000 tikeri.


I le taimi lava e tasi, o oloa graphite ona o lona fausaga faʻapitoa, faʻatasi ai ma le maualuga o le vevela, faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻafefe eletise, lubrication, mautu vailaʻau ma palasitika ma le tele o isi uiga, ua avea o se punaoa taua tele i le atinaʻeina o le militeri ma pisinisi faʻaonaponei. ma maualuga, fou ma maai tekinolosi, oloa graphite, e pei o mama graphite, vaa graphite o loo faaaogaina lautele. Ua valoia e le au atamamai faavaomalo "o le 20th seneturi o le seneturi o le silikoni, o le 21st seneturi o le seneturi o le carbon."


I le avea ai o se oloa taua e le o ni metallic minerale, o le alamanuia graphite o le a faʻatinoina le puleaina o avanoa. Faatasi ai ma le faʻatinoina o le faʻaogaina o le faiga, graphite, graphite oloa, o le a avea ma se isi pe a uma le eleele e le masani ai, vailaʻau fluorine, vailaʻau phosphorus, taʻitaʻia kamupani i lenei fanua o le a ulufale atu i se tulaga fou o le atinaʻe.

a2vl