Leave Your Message

Tala Fou

"Saina's First Exhibition" Canton Fair na tapunia 246,000 tagata fa'atau mai fafo na auai i se fa'amaumauga maualuga

2024-05-24

O le 135th Canton Fair na tapunia i Guangzhou i le aso 5, faʻailogaina se faʻailoga taua mo le Faʻaaliga Numera 1 a Saina. Faatasi ai ma le aofaʻi o le 246,000 tagata faʻatau mai fafo mai le 215 atunuu ma itulagi o loʻo auai i le konafesi tuusao, o lenei lomiga o le faʻaaliga na vaʻaia ai se faʻaopoopoga mataʻina o le 24.5% mai le sauniga talu ai, ma oʻo atu i se tulaga maualuga. O le mea na tupu, lea ua leva ona avea ma maatulimanu o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi, na toe faʻaalia ai lona malosi e le mafaatusalia e faʻapotopoto faʻatasi ai tagata faʻatau faʻavaomalo ma tagata faʻatau Saina, faʻamalosia faiga faʻapaʻaga fefaʻasoaaʻi ma faʻateleina le tamaoaiga.

O le Canton Fair, lea e taʻua foi o le China Import and Export Fair, o se tulaga taua tele mo le faʻalauiloaina o fefaʻatauaʻiga ma le galulue faʻatasi o le tamaoaiga talu mai lona amataga i le 1957. I le gasologa o tausaga, sa ia faia se sao taua i le faʻafaigofieina o fefaʻatauaʻiga faavaomalo ma ua maua ai le taʻutaʻua. o le avea ma faʻaaliga fefaʻatauaʻiga sili ona atoatoa i Saina. O le fa'aaliga e ta'ilua tausaga e faia i Guangzhou, o se taulaga pisi e lauiloa i lona si'osi'omaga fa'apisinisi ma le tulaga fa'ata'atia i le fatu o le Pearl River Delta.

 

O le fa'amauina o fa'amaumauga a le 246,000 tagata fa'atau mai fafo i le 135th Canton Fair o lo'o fa'amamafaina ai le fa'amoemoe tumau ma le talafeagai i le maketi o le lalolagi. O le si'itia o le 'auai e atagia mai ai le fa'atupula'ia o le talitonuga ma le fiafia o tagata fa'atau fa'ava-o-malo i le su'eina o oloa maualuluga mai Saina. E faʻaalia ai foi le maufetuunaʻi ma le fetuutuunai o le Canton Fair i le feagai ai ma le faʻaleleia o le malosi o maketi ma luitau o le lalolagi.

 

O se tasi o itu taua e saofagā i le manuia o le 135th Canton Fair o lana tautinoga mausali i mea fou ma suiga numera. I le tali atu i faʻalavelave faʻafuaseʻi na mafua mai i le faʻamaʻi COVID-19, na vave ona talia e le faifeʻau tekinolosi faʻatekinolosi e faʻatupuina ai se faʻaogaina o fefaʻatauaiga i luga ole laiga i luga ole laiga. E ala i le faʻaogaina o faʻasalalauga mataʻutia, na faʻamautinoa ai e le au faʻalapotopotoga e mafai e tagata faʻatau mai fafo ona faʻatasi ma tagata faʻaalia, suʻesuʻe oloa, ma faʻatautaia fefaʻatauaʻiga pisinisi i totonu o se siʻosiʻomaga mataʻutia, faʻapipiʻi le tuʻufaʻatasia tuusao masani o le faʻaaliga.

 

E le gata i lea, o le 135th Canton Fair na faʻaalia ai le tele o oloa eseese i vaega faʻaaliga e 50, e amata mai i mea tau eletise ma meafale i fale ie ma masini faʻafomaʻi. O le natura atoatoa o le faʻasalalauga, e aofia ai le tele o alaleo o alamanuia, e atagia mai ai le tulaga o Saina o se lalolagi gaosi oloa ma fefaʻatauaʻiga. Na maua ai e le au fa'atau mai fafo se fa'avae e tasi e maua ai le tele o oloa, fa'amalieina mana'oga ma mea e fiafia i ai maketi.

O le maualuga o le auai o tagata faatau mai fafo i le 135th Canton Fair o loʻo faʻaalia ai foi le maufetuunaʻi o le vaega o fefaʻatauaiga i fafo a Saina i le feagai ai ma luitau e leʻi tupu muamua. E ui i le lavelave o le tulaga o le tamaoaiga o le lalolagi, o le faʻaauau pea o le fiafia ma le faʻaogaina o tagata faʻatau faʻavaomalo ua toe faʻamaonia ai le tuʻufaʻatasia o oloa a Saina e lauiloa i latou tulaga lelei, faʻafouina, ma tau faʻatauvaʻa. O le Canton Fair e avea o se molimau i le le maluelue o Saina e tatala fefaʻatauaʻiga ma felagolagomai, faʻaleleia se siʻosiʻomaga lelei mo fefaʻatauaiga ma faiga faʻapaʻaga.

 

I le faaopoopo atu i le mataina o tagata faatau mai fafo, o le 135th Canton Fair na molimauina foi le auai malosi o tagata faʻaalia e faʻaalia a latou mea fou fou ma taulaga. O atina'e a Saina, e amata mai i ta'ita'i fa'apitoa tau pisinisi e o'o atu i pisinisi fou, na faoa le avanoa e tu'uina atu ai a latou oloa fa'atauva'a ma su'esu'e avanoa galulue fa'atasi ma pa'aga fa'avaomalo. O le fa'aaliga sa avea o se fa'avae mo kamupani Saina e fa'aalia ai o latou agava'a, fausia le va'aiga fa'ailoga, ma fausia ni feso'ota'iga fa'apitoa i le lalolagi atoa.

 

O le manuia o le 135th Canton Fair e oʻo atu i tua atu o le aofaʻi o tagata auai ma fefaʻatauaiga. O loʻo faʻaalia ai le agaga o le maufetuunaʻi, fetuutuunai, ma mea fou e faʻamatalaina ai fefaʻatauaiga o le lalolagi. A o faʻaauau pea ona faʻatautaia e le lalolagi luitau e leʻi tupu muamua, o le Canton Fair o loʻo tu o se faailo o le faʻamoemoe ma avanoa, faʻaleleia fesoʻotaʻiga, faʻamalosia le toe faʻaleleia o le tamaoaiga, ma faʻatulagaina le lumanaʻi o fefaʻatauaiga faavaomalo.

 

O Zhou Shanqing, o le faatonu o le Canton Fair News Center ma le sui faatonu o le China Foreign Trade Center, na faapea mai o fuainumera o loo faaalia ai o le Canton Fair na maua ai le 160,000 tagata faatau mai atunuu o loo fausia faatasi le "Belt and Road", o se siitaga e 25.1% nai lo le taimi muamua. sauniga; 50,000 Europa ma Amerika faʻatau, o se faʻaopoopoga o le 10.7% i luga o le vasega muamua. 119 pisinisi faʻalapotopotoga, e aofia ai le Sino-US General Chamber of Commerce, 48 Group Club of the United Kingdom, Canada-China Business Council, Istanbul Chamber of Commerce of Turkey, Victoria Building Industry Association o Ausetalia, faʻapea foʻi ma le 226 multinational ulu atinaʻe e pei o. e pei o Walmart o le Iunaite Setete, Auchan o Farani, Tesco o le Malo Tele, Metro o Siamani, Ikea o Suetena, Koper o Mekisiko, ma Bird o Iapani, sa auai tuusao.

O le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga o oloa faʻatau atu i fafo i le Canton Fair i lenei tausaga e 24.7 piliona tala Amerika, ma le aofaʻi o oloa auina atu i luga o le initaneti e 3.03 piliona tala Amerika, o se faʻaopoopoga o le 10.7% ma le 33.1% i luga o le vasega talu ai. Faatasi ai ma i latou, o le aofaʻi o fefaʻatauaiga i le va o faʻaaliga ma atunuʻu o loʻo fausia faʻatasi le "Belt and Road" e 13.86 piliona US tala, o se faʻaopoopoga o le 13% i luga o le sauniga talu ai. Fai mai Zhou Shanqing o le aofaʻi o atinaʻe 680 mai atunuu ma itulagi e 50 na auai i le faʻaaliga faʻaulufale mai o le Canton Fair, lea e 64 pasene o faʻaaliga mai atunuʻu o loʻo fausia faʻatasi le "Belt and Road". Turkey, Korea i Saute, Iapani, Meleisia, Initia ma isi faʻaaliga o loʻo fuafua e faʻaauau le faʻatulagaina o sui e auai i le isi tausaga. A maeʻa le tapunia o le faʻaaliga tuusao o le Canton Fair, o le a faʻaauau pea le faʻaogaina o luga ole laiga i luga ole laiga, ma o le a faʻatulagaina i luga ole laiga se faʻasologa o fefaʻatauaʻiga saʻo ma galuega autu o pisinisi.

 

O le 136th Canton Fair o le a faia i Guangzhou i vaega e tolu mai Oketopa 15 i Novema 4 i lenei tausaga.