Leave Your Message
Lagerbruk og vedlikehold

Nyheter

Lagerbruk og vedlikehold

2024-08-26

Fra et brukssynspunkt, for å sikre at lageret kan fungere pålitelig, bør du være oppmerksom på følgende punkter:

1, forbedre smørekvaliteten, kontroller oljetrykket, temperaturen og strømningen, styrk oljefiltreringen.

2, bruk av drivstoff og smøreolje i tråd med forskriften.

3, kontroller temperaturtilstanden til dieselgeneratorsettet, det er ugunstig å jobbe i tilfelle superkjøling og overoppheting. I kaldt vær bør dieselmotoren forvarmes før start, og veivakselen skal dreies for hånd for å få oljen til å gå inn i friksjonsoverflaten.

4, lager- og journaloverflatekvalitet og geometri bør være strengt garantert.

5, lagerklaring bør være passende, generatorsettet er for stor innvirkning, for liten smøring er dårlig, kan brenne fliser.

Hvordan sikre at lagrene fungerer pålitelig
Generelt sett bør følgende punkter bemerkes fra bruksperspektivet:
1, lagerklaring bør være passende, for stor innvirkning, for liten smøring er dårlig, kan brenne fliser;
2, lager- og journaloverflatekvalitet og geometri bør være strengt garantert;
3, Forbedre smørekvaliteten, kontroller oljetrykk, temperatur og strømning, styrk oljefiltrering;
4, Bruk fyringsolje og smøreolje i henhold til forskriftene.

For å gi fullt slark til lageret og opprettholde dets ytelse i lang tid, må regelmessig vedlikehold (regelmessig inspeksjon) utføres effektivt. Tidlig oppdagelse av feil og forebygging av ulykker gjennom riktig regelmessige inspeksjoner er svært viktig for å forbedre produktiviteten og økonomien.

Installer
Hvorvidt lageret er riktig installert påvirker nøyaktigheten, levetiden og ytelsen. Derfor bør design- og monteringsavdelingen fullt ut studere installasjonen av lagre. Det forventes å bli installert i henhold til driftsstandarder. Elementene i driftsstandarder er vanligvis som følger:
(1) Rengjør lagre og lagerrelaterte deler
(2) Kontroller størrelsen og etterbehandlingen av de relaterte delene
(3) Installasjon
(4) Inspeksjon etter montering av lagre
(5) Tilfør smøremiddel

Det er håp om at lageremballasjen åpnes før installasjon. Generell fettsmøring, ingen rengjøring, fyll direkte på fett. Smøreolje smøring, vanlig trenger ikke å rengjøres, men instrumenter eller høyhastighetslagre, etc., for å rengjøre med ren olje, fjern anti-rustmiddel belagt på lageret. Lageret med rusthemmeren fjernet er lett å ruste, så det kan ikke ses bort fra det. I tillegg kan lagre som er forseglet i fett brukes direkte uten rengjøring.

Installasjonsmetoden til lageret varierer i henhold til lagerstruktur, passform og tilstand. Generelt trenger den indre ringen interferenspasning fordi den for det meste roterer. Sylindriske borelager, flerbrukspresse eller flerbruks varmlastingsmetode. Ved koniske hull, installer direkte på den koniske akselen, eller installer med en hylse.

Når den er installert på skallet, er den generelle klaringen mer, den ytre ringen har interferens, vanligvis presset inn i den av en presse, eller det er også en kaldkrympepasningsmetode for installasjon etter avkjøling. Når tørris brukes som kjølevæske og kald krymping kombineres med montering, vil fuktigheten i luften kondensere på overflaten av lageret. Derfor er det nødvendig med egnede antirusttiltak.

sdhfg.png